Wat doet een Lichter Leven Coach?
13 februari 2023

Het Lichter Leven Programma is ontwikkeld door Robert en Monique Bruggeman voor de Bridgeman Academy, hier worden coaches opgeleid tot transformatiecoach en Lichter Leven Coach.

Het is een volledig programma met meer dan 50 verschillende oefeningen uit een grote diversiteit aan methodes zoals Reiki, Sjamanisme, Boedhisme, yoga, meditatie, NLP, Reiki, EFT etc.

Dit programma helpt je o.a. om je emoties in balans te brengen en zelfliefde te ontwikkelen en je relaties en liefdesleven te verdiepen.

Je gaat o.a.:
– ontdekken wie je diep van binnen eigenlijk al bent
– doorzien en leren omgaan met je (beperkende) overtuigingen
– je geheugen en concentratievermogen verbeteren
– (veer)krachtiger worden
– inzien hoe je comfortzone werkt en hoe je hiermee om kunt gaan
– meer in het NU leven en meer genieten van het leven
– de kracht van dankbaarheid en manifesteren ervaren

En die Lichter Leven coach? Die gaat samen met jou deze reis van 10 sessies maken.
Zoals elke reis, kent ook deze reis bergen en dalen en juist in die dalen kan de coach jou motiveren om het beste uit je zelf te halen, door te zetten en ook om af en toe te genieten van het uitzicht; zowel op de toppen als in de dalen.

Wil je meer weten? vraag dan nu je gratis 20 minuten Lichter Leven sessie aan!

[dsm_social_share_buttons _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_view=”icon” dsm_alignment=”left” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_network=”linkedin” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_network=”whatsapp” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][/dsm_social_share_buttons]