Healing

De manier waarop wij in het leven staan, hoe we ons voelen en gedragen, wordt bepaald door heel veel factoren. Tijdens een Healing sessie sporen we oude traumatische ervaringen op en helen we de verwondingen die toen ontstaan zijn.

Nare ervaringen in het verleden zorgen ervoor dat we “muurtjes” hebben gebouwd of juist heel heftig reageren op de mensen die we lief hebben. Het zijn allemaal overtuigingen en filters geworden die bepalen hoe wij het leven ervaren en hoe we omgaan met de gebeurtenissen die op ons pad komen. We hebben manieren gevonden om om te gaan met pijn, kwetsbaarheid, onzekerheid, angst en verdriet.  Vaak gaat dit jarenlang goed, het heeft ons geholpen te komen waar we zijn in het leven.

Maar er komt bij vrijwel iedereen een moment dat de oude pijn “gezien en gehoord” wil worden. En als je hier niet naar luistert gaat het lichaam op een andere manier om aandacht vragen; er ontstaan fysieke klachten en/of mentale problemen. Chronische klachten vinden bijna altijd hun oorsprong in een onverwerkt trauma.

Tijdens een intuïtieve healing sessie gaan we samen op zoek naar de oorsprong van het issue wat op dit moment speelt.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Relatie-problemen, verslavingen (alcohol, drugs, sex, gokken, TV, gamen etc.) onverklaarbare emotionele buien, ongelukkig voelen, niet lekker in je vel zitten, verkeerde partnerkeuze, misbruik, oorlogstrauma, boosheid en woede-uitbarstingen, Burn-out klachten, conflicten op de werkvloer, angsten (vliegangst, spinnen etc…)

Vervolgens gaan we samen aan de slag om het onderliggend trauma te ontwortelen en de wond te helen. Hiervoor hebben we een aantal methoden tot onze beschikking zoals:

 • Transformatief Coachen (Bridgeman methode)
 • Regressie en reïncarnatietherapie (Maarten Oversier)
 • EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • Altazar Rossiter Methode (Energiewerk)
 • Hypnose
 • Innerlijk kind werk
 • Reiki en Sjamanistische Chakra healing

Vaak kan in 3 a 5 sessies een trauma of meerdere trauma’s volledig worden geheeld. Ik werk vanuit een holistische benadering. Dus ik kijk naar de mens op alle lagen; de fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en de spirituele laag. Omdat elk trauma in al die lagen doorwerkt, dient het ook op al die lagen geheeld te worden.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek Healing

  Ervaringen:

  “Ik voelde echt, dat ik de nare en verdrietige gevoelens uit mijn lijf haalde en van me af liet gaan”    

  Lees de hele review

   

  “Voor iedereen die meer kwaliteit uit het leven wilt halen, maar soms wordt gehinderd door diepgewortelde gevoelens of gedachten, kan ik Jessica van harte aanbevelen”

  Lees de hele review

   

  ” De eerste 2 weken na de sessie was ik über rustig. Ik ervaarde een bijzonder soort kalmte, heel fijn” 

  Lees de hele review

  #Healing

  Tarieven

  Intake Sessie (90-120 minuten)

  Tijdens een intake sessie onderzoeken we op welke manier we het beste aan de slag kunnen gaan met jouw vraagstuk en gaan we daarmee aan de slag.

  € 99,00 per uur

  losse sessie (90-120 minuten)

  waarin we snel tot de kern komen op basis van waar je nu mee aan de slag wilt:

  € 99,00 per uur

  Bedragen zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven excl. BTW.
  Lichter Leven - Chowa Coaching

  Vrijblijvend oriënteren

   Adres

   De Hout 94
   1607 HD  HEM