Lichter Leven Programma

Vind je het hoog tijd voor verandering? Wil je ontdekken wie je diep van binnen bent, waar je passie ligt en hoe je die kunt bereiken? Dan is het Lichter Leven Programma iets voor jou!

Hoe je authentiek en evenwichtig kunt gaan leven, vanuit een positieve mindset, door je essentie beter te begrijpen en vanuit een “weten” wat goed voor je is? Wil je net als de zonnebloem naar het licht draaien, vol levenslust en verwondering?
Als jouw eerste reactie JA! is, dan is het Lichter Leven programma iets voor je!

Het programma bestaat uit 10 sessies van 2 uur. Naast oefeningen, coachsessies en inspirerende theorie, vergt het ook na elke sessie wat tijd aan huiswerk.

Dit programma helpt je inzicht te krijgen in wie je bent, wat je nu werkelijk wilt in en met je leven en je volle potentieel te gaan leven. Er zijn veel oefeningen in verwerkt uit diverse methodes (EFT, NLP, Reiki, Sjamanistische oefeningen etc). Uiteraard is er ook alle gelegenheid om samen aan jouw specifieke issues te werken.

Ben je er klaar voor om in het (zon)licht te gaan staan, reserveer dan snel je plek of neem contact met mij op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek!

Vraag nu je gratis 20 minuten Lichter Leven Sessie aan

  Ervaringen:

  Jessica is gedurende de 10 sessies een zeer goede coach geweest en heeft me altijd het vertrouwen gegeven om door te gaan, kritische vragen gesteld ter verdieping en een spiegel voorgehouden wanneer nodig” . 

  Lees hier de volledige review 

   

  Tijdens de sessies heb ik nieuwe oplossingsgerichte inzichten opgedaan waarmee ik weer verder kan”

  Lees hier de volledige review

  Lichter Leven Programma - Chowa Coaching

  Tarieven

  10 sessies naar een lichter leven

  een compleet programma waarin je helemaal vanuit jouw diepste lagen je authentieke “ik” weer terugvindt en je zielsmissie en passies helder krijgt. Inclusief een plan van aanpak om dit te gaan verwezenlijken. Ga je droom leven!
  € 1.650,00* incl. het boek “start vandaag met lichter leven” van Robert Bridgeman en een fijn werkboek.

  Lichter Leven programma in Groepsverband

  10 sessies; een compleet programma waarin je helemaal vanuit jouw diepste lagen je authentieke “ik” weer terugvindt en je zielsmissie en passies helder krijgt. Inclusief een plan van aanpak om dit te gaan verwezenlijken. Ga je droom leven! : € 1.250,-* incl. het boek “start vandaag met lichter leven” van Robert Bridgeman en een fijn werkboek. Kijk in de agenda wanneer het volgende programma start.

  Max 6 personen

  *Bedragen zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven excl. BTW.

  Lichter Leven - Chowa Coaching
  Vraag nu je gratis 20 minuten Lichter Leven Sessie aan

   Adres

   De Hout 94
   1607 HD  HEM