Synchroniciteit
20 februari 2023

“Toeval bestaat niet” en “het valt je toe”… we worden in spiriwiri-land dagelijks om de oren geslagen met deze opmerkingen.  We noemen het synchroniciteit; gebeurtenissen die  opmerkelijk zijn en waarbij je je toch even achter de oren krabt. 

Een maand of 2 geleden zat ik op een zondagochtend lekker met een podcast te relaxen. 

Ik had een cappuccino voor mezelf gemaakt en toen ik een slok wilde nemen zag ik dat mijn havermelkschuim de vorm van een vogel had aangenomen. Ik heb geen barista-opleiding gevolgd of enige ambitie in die richting; ik “pleur” altijd gewoon melk bij de koffie.  Des te aparter dat dit kunstwerkje verscheen, vandaar dat ik er een foto van heb gemaakt.   

Vervolgens trok ik mijn orakelkaart voor die dag (sorry voor degenen die nu denken dat ik van t padje ben, ik vind dit gewoon heel erg leuk) …… en dat was de kraai.  Een grappig toeval maar in mijn leven gebeuren steeds vaker dit soort leuke toevallige dingen. 

Nu zat ik vanmorgen te denken: ik ga een post schrijven over synchroniciteit en dat doe ik die 2 foto’s van die kraai erbij.  Dus ik pak nog even het boekje erbij om de betekenis van die kraai te lezen en dacht, hm…. het resoneert op dit moment niet zo bij mij die boodschap dus waarom wordt me dan ingegeven dat ik dit moet doen 🤔

Even later appt een goede vriendin: Dat er vanmorgen tot 2 keer aan toe op verschillende plekken, een kraai vlak voor haar kwam staan en heel hard ging kraaien, dat ze even ging opzoeken wat dat betekent spiritueel gezien…. 

Toevallig he?   Ik  neem nog een cappuccinootje  ☕️

[dsm_social_share_buttons _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_view=”icon” dsm_alignment=”left” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_network=”linkedin” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][dsm_social_share_buttons_child _builder_version=”4.19.5″ _module_preset=”default” dsm_network=”whatsapp” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_social_share_buttons_child][/dsm_social_share_buttons]