Ervaringen

 

 

 

“Jessica en ik zijn begin maart 2021 begonnen met de innerlijke-reis op weg naar een Lichter Leven.

Gedurende 10 online sessies ben ik onder begeleiding van Jessica de diepte in gegaan op zoek naar mijn, meer authentieke Zelf, het in kaart brengen van mijn gedroomde leven en het vinden van meer betekenis in mijn leven.

Jessica is gedurende de 10 sessies een zeer goede coach geweest en heeft me altijd het vertrouwen gegeven om door te gaan, kritische vragen gesteld ter verdieping en een spiegel voorgehouden wanneer nodig. De begeleidende oefeningen en meditaties waren verdiepend en duidelijk. Jessica kon de theorie, ondanks dat het soms veel was, gestructureerd en duidelijk overbrengen. Het fijne aan haar manier van coachen is verder dat ze heel gelijkwaardig overkomt en niet belerend.

Het Lichter Leven programma zelf heb ik als heel compleet ervaren. De sessies zijn duidelijk en logisch opgebouwd en de oefeningen sluiten goed aan bij het thema van iedere sessie. De afbeeldingen en het werkboek zijn erg duidelijk en ook
verhelderend.

Het Lichter Leven programma heeft ervoor gezorgd dat ik meer begrip heb over wie ik ben op een dieper niveau en het heeft de dromen die ik graag wil waarmaken in het leven verder verduidelijkt en aangescherpt. Ik vertrouw er verder op dat wanneer de tijd rijp is deze dromen zullen uitkomen, zolang ik mijn spirituele-oefeningen blijf doen.

Tot slot, zou ik het Lichter Leven programma en Jessica als coach zeker aanraden aan iedereen die zijn eerste stappen zet in zijn of haar bewustwordings-proces of in een moeilijke fase in zijn of haar leven verkeert waar de nodige reflectie gevraagd is.
Liefs, Roelof”

Adres

De Hout 94
1607 HD  HEM