Ervaringen

 

 

 

“Jessica is een intuïtief en warme persoonlijkheid, luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern, maar is ook geestig, kundig en optimistisch. Ik heb vanaf het eerste moment van contact een gevoel van vertrouwen bij haar gehad en ze heeft me echt stappen verder geholpen in mijn proces. Ze legt de vinger snel op de pijnlijke plek en raakt de essentie, heeft een vriendelijke vertrouwelijke uitstraling, is oordeelloos, en neemt de tijd.

De hypnose sessies hebben mij veel inzichten gebracht, met een mooie warme stem neemt ze je mee in diepe hypnose en heling, begeleiding met veel liefde. Tijdens de sessies heb ik nieuwe oplossingsgerichte inzichten opgedaan waarmee ik weer verder kan.

De ontspanningsoefeningen de hypnoses en meditaties de begeleide reizen naar binnen betekenen nog steeds heel veel voor mij. Ze neemt je mee in de magische en wondere wereld van het onderbewuste waar inzichten zich als vanzelf aan je presenteren, en blinde vlekken zichtbaar worden. Het was een mooie intense reis naar binnen met veel mooie verhelderende ups maar ook diepe downs. De juiste oefeningen hebben gezorgd dat ik nu de bruikbare handvatten heb voor mijn verdere zoektocht.

Lieve Jessica
Nogmaals dank voor de fijne sessies! Marina”

Adres

De Hout 94
1607 HD  HEM