Ervaringen

 

 

 

“Tijdens een anderhalf uur durende sessie bracht Jessica mij terug naar een periode van mijn kindertijd waarbij ik bepaalde ervaringen opnieuw kon beleven. Ervaringen die bijdroegen aan de ontwikkeling van karakter-eigenschappen die op latere leeftijd leidde tot kleine blokkades in het dagelijks leven.

Deze ervaring was intens en mooi en gaf mij de inzicht om heden ten daagse zaken in een ander perspectief te zien, blokkades weg te nemen en mijzelf hiermee in mijn kracht te zetten. De professionele wijze waarop Jessica de sessie begeleid, gecombineerd met de rustieke omgeving en inrichting van haar praktijk, geeft veel vertrouwen.

Voor iedereen die meer kwaliteit uit het leven wil halen, maar soms wordt gehinderd door diepgewortelde gevoelens of gedachten, kan ik Jessica van harte aanbevelen. FS”

Adres

De Hout 94
1607 HD  HEM