Chowa Centrum voor bewustzijn.

Van overleven naar voluit leven!

Ervaringen in ons leven die niet erkend en gezien zijn, zitten nog in ons systeem. Diep weggestopt waar het trauma begraven en vergeten lijkt. Maar het is niet weg; het beïnvloedt ons in ons denken en handelen. Het werkt door in alle lagen van ons mens-zijn en vraagt om aandacht. In het begin misschien subtiel maar uiteindelijk kan het tot fysieke, emotionele of mentale klachten leiden.

Tijdens het coachtraject ben je intensief bezig om steeds meer ruimte te maken voor je ‘authentieke ik’ op de spirituele bestaanslaag. Transformatief coachen is een combinatie van toepassing van healing methodieken en coaching. Healing helpt je om energetisch datgene los te laten wat je niet meer dient of zelfs belemmert. De ervaring leert namelijk dat een transformatie coachtraject echt een weg is van het opruimen van blokkades en belemmeringen. Het betekent dat je loskomt van alle ‘etiketten’ en conditioneringen die je in het leven hebt opgedaan om uit te komen bij jouw authentieke zelf.
Transformatie is verandering van binnen naar buiten; het toelaten van het potentieel dat je al in je hebt. Zoals de rups die in een vlinder verandert.

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Chowa is een Japanse wijsheid voor een leven in balans.

Wat kan ik voor je doen?

Regressietherapie

De manier waarop wij in het leven staan, hoe we ons voelen en gedragen, wordt bepaald door heel veel factoren.

Lichter Leven Programma

Vind je het hoog tijd voor verandering? Wil je ontdekken wie je diep van binnen bent, waar je passie ligt en hoe je die kunt bereiken?

Events

Elke maand organiseer ik events; van ontspannende meditatiemiddagen tot een dag rondom een thema. Kijk in de agenda voor de data en schrijf je in!

Wie ben ik?

Jessica Griekspoor

Op verandering hopen zonder er zelf iets voor te doen, is als op het treinstation wachten op een boot

Deze spreuk kenmerkt de manier waarop ik in het leven sta. Ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is maar je moet het wel zelf gaan doen.

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van bewustwording op je eigen processen, (beperkende) overtuigingen, en het helen van oude trauma’s die belemmerend werken op groei. Ik heb de stap gemaakt van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfrespect, van drukte en chaos naar rust. Ik ben er zelf doorheen gegaan en nu help ik anderen met dit proces. Ik heb de opleiding Transformatief coachen afgerond aan de Bridgeman Academy en het jaarprogramma en de verdiepingsmodules “de weg van het wiel” bij Maarten Oversier – regressie & reïncarnatie therapeut.

Mijn benadering is nuchter en met 2 voeten in de klei maar wel vanuit een helder weten dat we veel meer mogen luisteren naar onze innerlijke wijsheid.

De tools die ik gebruik om jou hierbij te helpen:

  • Transformatief Coachen (Bridgeman Academy)
  • Voorouderheling (Regressie- en reïncarnatie  methode Maarten Oversier)
  • Altazar Methode
  • EFT (Emotional Freedom Techniques)
  • Hypnose
  • Innerlijk kind werk
  • Healing

Want: “als je blijft doen wat je deed, hou je wat je had…”

Adres

De Hout 94
1607 HD  HEM